Başkan Deniz, TOBTİM Yönetim Kuruluna seçildi

TAKİP ET

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, TOBTİM Yönetim Kuruluna seçildi.

Türkiye’nin en büyük meslek kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin kurumsal desteği ile dünya ve ülke çapında öncü, girişimcilik ruhu taşıyan, yurtdışındaki ilk Ticaret ve Ofis Merkezi olan TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş Yönetim Kurulu toplantısı TOBB Plaza İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantıda Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz TOBTİM Yönetim Kuruluna seçildi.

Deniz; “Görevi layığıyla yapacağım”

TOBTİM Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Deniz yaptığı açıklamada; “TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezleri A.Ş’nin Olağan Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmem nedeni ile Sayın Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanım M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na; Ege Bölgesi Sanayi Odası ve TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’a ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tarafıma verilen bu görevi layığı ile icra etmek üzere tüm enerjimle çalışacağım” dedi.

Başkan Deniz, özellikle ihracat yapan küçük ve orta boy işletmelerin yanı sıra tanınmışlık düzeyi yüksek ya da büyük ölçekli Türk firmalarının uluslararası piyasalarda doğrudan ve yerinde pazarlama yapabilmelerini kolaylaştırma misyonu ile çalışan TOBTİM Uluslararası Ticaret Merkezi A.Ş.’nin aynı zamanda Türkiye’den Rusya’ya Ofis ve Mağaza kiralama hizmetleriyle ihracatçıların yurtdışı pazarlara rahat ulaşımını hedeflediğini belirtti. Deniz ayrıca Rusya Pazarında rekabet üstünlüğü sağlayabilecek fiziki ve teknik altyapı sunması bakımıyla şirketin, Rusya ekonomisinin gereksinimi olan ithalat kalemleri ile Türk ekonomisinin en önemli ihracat kalemlerinin kesiştiği noktada Türk ihracatçılarına karşılaştırmalı üstünlükler sağladığını da ifade etti.

Abdullah Deniz Çanakkale Ticaret Borsası