Başkan Acar'dan kapalı pazaryeri müjdesi

TAKİP ET

Yenice Belediye Başkanı Veysel Acar, İlçeye Yenice Belediyesi Kapalı Pazaryeri yapılacağını müjdeledi. Kapalı Pazaryeri Projesi'nin detaylarını paylaşan Başkan Acar, 9000 m2'lik alana yapılacak pazaryerinde 455 peron olacağını söyledi.

Projenin detaylarını hemşehrileriyle paylaşan Başkan Veysel Acar; “İlçe çarşı merkeze yakın bir konumda olan Kışlalar Mahallesi Tekel Sokak üzerinde planlanan toplamda 9000 m2 ve 455 perondan oluşan dört cephesi kapalı projemizin inşaatı 2 etap olarak planlandı. 1. etabı 5800 m2 kapalı alan olarak ihalesi yapılmış olup, kısa bir süre içinde inşaatına başlanacaktır” dedi.

“2. etabı 3200 m2 kapalı alan olarak planlanmıştır” diyen Acar; “Kapalı Pazaryeri projesinde mevcut belediye anaokulunun yine belediyemizce yeni yapılacak yerine taşınmasına müteakip, kapalı pazaryeri içerisinde kalan eski anaokulu binası kafeterya, mescid, zabıta gibi sosyal ve idari donatılara ev sahipliği yapacak şekilde değerlendirilecektir. Proje 9000 m2 lik alana 455 peron olarak 2 etabın bitişiyle tamamlanacaktır” şeklinde konuştu.  

Çanakkale Yenice Veysel Acar