Barışkan; "En iyi hizmeti sunmak için yola çıktık"

TAKİP ET

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, geçtiğimiz hafta sonu sahaya inerek seçim çalışmalarına başladı. Kepezli vatandaşların Barışkan'a gösterdiği büyük ilgi dikkat çekti.

2024 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi belediye başkan aday adayları seçim çalışmalarına başladı. Bu isimlerden biri olan CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, seçim bölgesi olan Kepez’de sahaya indi. Geçtiğimiz hafta sonu belde esnafıyla bir araya gelen Barışkan’a vatandaşların gösterdiği büyük ilgi dikkat çekti. Esnaf buluşmalarında sorunlara kulak veren Barışkan, Kepez sakinlerinin hizmet beklentilerinin karşılanması noktasında çözüm önerilerini dile getirdi.

“Alanında uzman isimlerle çalışacağız”

Barışkan, alanında uzman bir ekiple yola çıktıklarının altını çizerek, “Kepez’imizin sorunlarının elbette farkındayız. Bu sorunların giderilmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Akademik bir kadroyla, alanında uzman isimlerle çalışacağız. Bizim için çok değerli olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ile ortak çalıştaylar düzenleyeceğiz. Kepez’imizi birlikte yöneterek, hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız” dedi.

“En iyi hizmeti sunmak için yola çıktık”

Seçim çalışmaları boyunca yapıcı bir dil kullanmaya özen göstereceklerini vurgulayan Barışkan, “Partimizin tüm adayları bizim için kıymetli. Neticede hepimizin ortak paydası Kepez. Biz kendi işimize bakacağız. Diğer isimler üzerinden rant devşirmeye kalkışmak ne siyaset anlayışımıza ne de ahlaki değerlerimize sığmaz. Ekibimle birlikte Kepez’imize en iyi hizmeti sunmak için yola çıktık. Bu yolda Kepezli hemşehrilerimizin desteğine talibim” diye konuştu.

Muammer Barışkan Kepez