Barışkan'dan mama desteği

TAKİP ET

CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, Mor Pati Derneği'ne mama desteğinde bulunarak, eşi Aynur Barışkan ve Dernek Başkanı Emine Akın ile birlikte Kepez kordonunda sokak hayvanlarını besledi.

Kepez’de seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Barışkan, sokak hayvanlarını da unutmadı. CHP’li Barışkan, sokak hayvanlarının korunması ve daha iyi şartlarda yaşamaları için çok önemli bir misyon üstlenen Mor Pati Derneği’ne mama desteğinde bulundu. Kepez kordon şeridinde eşi Aynur Barışkan ve dernek başkanı Emine Akın ile birlikte kedileri besleyen Barışkan, ‘can dostlarımız’ olarak nitelendirdiği sokak hayvanları için önemli projeler geliştirdiklerini ve göreve geldikleri takdirde hiç zaman kaybetmeden bu projeleri hayata geçireceklerini kaydetti.

CHP’li Barışkan ayrıca, projelerine inanıp, ekibinde yer almayı kabul eden Mor Pati Derneği Başkanı Emine Akın’a, kendisine duyduğu güven için teşekkür etti. CHP’li Barışkan’ın Kepez Belediye Başkanı olması halinde sokak hayvanları konusunda örnek bir belediyecilik anlayışı sergileyeceğine tüm kalbiyle inandığını kaydeden Mor Parti Derneği Başkanı Emine Akın ise, destekleri dolayısıyla Barışkan’a teşekkürlerini dile getirdi.

Muammer Barışkan mama desteği