Ayhan Gider Ezine'deydi

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ezine ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen Gider, Ezine İlçe Teşkilatı ile birlikte yaklaşan yerel seçimler öncesi yürütülen teşkilat çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel’i ziyaret eden AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, ardından AK Parti Ezine İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek yaklaşan yerel seçimler öncesi yürütülen teşkilat çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Gider, teşkilat toplantısı sonrasında Çanakkale’nin ve bölgenin en prestijli ve en modern kapalı pazaryerinde Ezineli esnaf ve hemşehrileriyle buluşup, selamlaştı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e ziyaret için teşekkür eden AK Parti Ezine İlçe Başkanı Egemen Canbaz; “Milletvekilimiz Ayhan Gider Teşkilatımızı ziyarette bulunarak hayırlı olsun dileklerin de bulundular. Milletvekilimiz Sn. Ayhan Gider önderliğin de Belediye Başkanımız Sn. Güray Yüksel nezaretinde toplantımızı gerçekleştirdik. Akabinde pazaryerimiz de hemşehrilerimiz ve esnafımız ile bir araya gelip hayırlı işler diledik. Milletvekilimiz Sn. Ayhan Gider’e nazik ziyaretlerin dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e Ezine ziyaretlerinde Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin, Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Arat, Mustafa Fakılı ve Özlem Akyüz, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Egemen Canbaz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Ezine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tınaz Çakırtaş ve çok sayıda partili eşlik etti.

Ayhan Gider Ezine