Gider; "Biga'ya hayırlı olsun"

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi ve bazı programlara katıldı.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci, önceki dönem İlçe Başkanı Ahmet Şahin, Biga İl Genel Meclis Üyesi Bülent Korkmaz, önceki dönem İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Sezer ile birlikte Kale Grubu Şirketlerinin kurucusu merhum iş adamı Dr. Hacı İbrahim Bodur’un dünürü merhum Prof. Dr. Ekrem Okyay ruhuna okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı. Merhum Prof. Dr. Ekrem Okyay, Biga’da dualarla anıldı.

“Biga’ya hayırlı olsun”

Milletvekili Ayhan Gider beraberindeki heyet ile birlikte Biga ilçesinde Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi binasına giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. İnceleme sonrasında değerlendirmelerde bulunan Gider; “Okul binasının projesinde görev yapan mimarlarımızı özellikle tebrik etmek istiyorum. Konferans salonundan, kütüphanesine, spor salonundan, yemekhanesine bina da mevcut her alan oldukça şık ve abartıdan uzak tasarlanmış. Öğrencilerimizin ve okulda görev yapacak personellerin ihtiyaçlarını her anlamda karşılayacak güzel bir okul olmuş. Biga’ya hayırlı olsun” dedi.

Tanrıkulu ailesini ziyaret etti

AK Partili Vekil Ayhan Gider, ayrıca Biga geçmiş dönem Gençlik Kolları Başkanlarından Engin Tanrıkulu ile eşi Kevser Tanrıkulu’nun yeni doğan evlatları Yaman bebek için Tanrıkulu ailesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gider’e bebek ziyaretinde Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Biga Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci ve geçmiş dönem Biga Gençlik Kolları Başkanlarından Furkan Sezer eşlik etti.

Gider, ayrıca 18 Eylül Biga’nın Kurtuluşu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen ve atış sporları dallarından biri olan Biga’da ki trap atışları etkinliğine de katıldı. Atışları izleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, sporculara başarılar diledi.

Ayna Gider AK Parti