Ayhan Gider Biga'da

TAKİP ET

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga ilçesinde önemli temaslarda bulundu. İş insanlarıyla toplantıda buluşan Gider, ciddi sayı da insana istihdam sağlaması, bulundukları bölgelere katkıları ve ekonomik getirileri açısından son derece önemli bir yere sahip olan OSB'lerin desteklenmelerinin son derece kıymetli olduğunu söyledi.

Biga ilçemizde temaslarına Biga Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek başlayan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Biga Organize Sanayii Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda iş insanlarıyla bir araya geldi.

Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve sanayici iş insanlarının hazır bulunduğu görüşmelerde gündem değerlendirmeleri yapılarak, OSB ve Çanakkale ile ilgili yürütülen çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu. Milletvekili Ayhan Gider, ciddi sayı da insana istihdam sağlaması, bulundukları bölgelere katkıları ve ekonomik getirileri açısından son derece önemli bir yere sahip olan OSB’lerin desteklenmelerinin son derece kıymetli olduğunu söyledi. İş insanlarının ilettikleri taleplerin değerlendirilip gerekli çalışmaların yapılmasına her zaman öncelik verildiğini kaydeden Gider, bundan sonra da aynı ihtimam ile bu çalışmaların yürütülmeye devam edileceğini dile getirdi.

Ayhan Gider Biga