Atatürk Spor Salonu hizmette

TAKİP ET

Saran Grubu tarafından kente kazandırılan Atatürk Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cevatpaşa Ortaokulu öğrencilerinin kullanımına sunulan Atatürk Spor Salonu'nun açılış törenine Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, 26. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, İl protokol üyeleri, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Büyük, okul ve kurum müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören İl Millî Eğitim Müdür Vekili Murat Büyük ve Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ın konuşmaları ile devam etti. Törende konuşan Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Türkiye'nin dört bir yanında 22 spor salonu açtıklarını belirterek; “Çanakkale’de 23'üncü spor salonumuzu açıp, Milli Eğitim Bakanlığına devredeceğiz. Bu gururlu günde bizlerle beraber olduğunuz için çok teşekkür ederim. Ben bugün sahip olduğum her şeyi spora borçluyum. Spordan kazandığımızı yine spora yatırarak, gençlerimize ve ülkemize katkı yapmak en büyük amacımız. Tolstoy'un çok sevdiğim bir lafı var; 'Yaşadıklarınla değil, yaşattıklarınla anılırsın' diye. Bu ülkenin gençlerine umut, destek olabiliyorsak, güzel şeyler yaşatabiliyorsak bizden mutlusu yok. Atatürk; 'Yurt sevgisi ona hizmetle ölçülür' demiş. Biz de bu yolda gençlerimize kucak açmaya devam edeceğiz. Gençler size verebileceğim en iyi tavsiye; 'çok okuyun, çalışın, kendinizi sürekli geliştirin. Sigaradan uzak durun, güçlünün yanında değil, haklının yanında olun ve tabi ki Atatürkçü olun'. Bu arada da şehitlerimize rahmet diliyorum” dedi.

Vali Yardımcısı Hakkı Uzun tarafından Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’a katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından Gazi Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi'nin gösterisi ilgi ile izlendi. Halk oyunları gösterisinin ardından Atatürk Spor Salonu'nun açılışı gerçekleştirildi. Cevatpaşa Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisi eşliğinde tören sona erdi.

Cevatpaşa Ortaokulu Çanakkale Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran Atatürk Spor Salonu