Altınok'tan okul birincisine iş garantisi sözü

TAKİP ET

Ezine Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin Kariyer Planlama dersi kapsamında katıldıkları Europass CV Yarışması sonuçları açıklandı.

Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur YAVUZ ve Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok'un katılımıyla düzenlenen törenle Europass CV Yarışması sonuçları açıklandı. Çanakkale İŞKUR'un düzenlediği yarışma sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere sertifikaları ve hediyeleri takdim edildi. ÇOMÜ Ezine Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Ekici yaptığı konuşmada; “Henüz birincisini düzenlendiğimiz ve öğrencilerimizin kariyerleri için önem taşıyan CV'lerin yarıştığı bu yarışmayı gelecek yıllarda da tekrarlayacağız” dedi. Ekici, Meslek Yüksekokulu birincisi Dış Ticaret Bölümü öğrencisi Sahra Bayram'ı tebrik etti.

Ezine Gıda İhtisas OSB Müdürü Alper Altınok, okul birincisi öğrenciye iş garantisi sözü verdi. Üniversite sanayi işbirliğinin önemine dikkat çeken Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Altınok ise, "Ezine Gıda İhtisas OSB ile birlikte hem Çanakkale, hem Ezine, hem de Ezine Meslek Yüksek Okulu güçlenecektir" diye konuştu.

Çanakkale Ezine Alper Altınok Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi