Akşener Kocaeli'nden Seslendi

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Kocaeli'nde 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik mitinglerine Kocaeli'nde devam etti.

Akşener, Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Kocaeli’nde kendilerini karşılayan kalabalıkta vatandaşlara seslendi.

‘’Doğduğum şehirde olmak nasıl güzel bir his anlatmam mümkün değil. İnsanın evinde olması kadar güzel bir şey yoktur. Burada olduğumuz için, beraber olduğumuz için inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım.’’ diyerek sözlerine başlayan Akşener, kalabalığa teşekkür ederek konuşmasına devam etti.

Kalabalıklardan gelen; ‘’Başbakan Meral’’ sloganına ilişkin konuşan Akşener pazarlıkla değil, helal oylarla başbakan olacağını vurgulayarak; ‘’Alacaksınız ‘Evet’ mührünü; bir tanesini Kemal’e vuracaksınız, bir tanesini de Meral’e vuracaksınız.’’ dedi.

Konuşmasına savaşa değil, seçime gidildiğini vurgulayarak devam eden Akşener; ‘’Senelerdir seçim yaparız. Bu derece pis bir dilin, bu kadar kötü cümlelerin, bu kadar iğrenç; insanları birbirine düşüren bir sistemin olduğu bir seçime ilk defa gidiyoruz. Seçim bir bayramdır.’’ dedi.

14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı için Kılıçdaroğlu’na oy isteyen Akşener; ‘’Tabii ben kendi partime de oy isteyeceğim. CHP’liler beni affedin ama sizden de birer tanecik isteyeyim bari. CHP’lilere saygım sonsuz, vereceksiniz oylarınızı partinize ona itirazım yok. Ama birer tanecik ben alabilir miyim? Her evden bir tanecik alabilir miyim? Peki, İYİ Partililerin tamamı CHP’lilerin birer tanesi. Söz mü?’’ diyerek İYİ Parti’ye de oy istedi.

Meral Akşener İYİ Parti