AK Parti'den Lapseki çıkarması

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve İl Yöneticileri, Lapseki ilçesinde iftara katıldı. İlçe esnafını da ziyaret eden AK Parti heyeti, Lapseki'de yoğun sevgi seli ile karşılandı.

Lapseki ilçesinde bir dizi ziyaret ve görüşmeler gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve İl Yöneticileri, Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Lapseki Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Lapseki Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanı Namık Ergin, İl ve İlçe Yöneticileri ile birlikte esnafı da ziyaret eden Başkan Makas, daha sonra Lapseki Belediyesi’nin düzenlediği iftara katıldı. Lapseki ziyaretlerine ilişkin bilgi veren AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Lapseki Esnaf ve Sanatkarlar Odası,  Lapseki Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ve Lapseki Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, istişarelerde bulunduk. Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanımız Namık Ergin, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman'ı, Lapseki Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Gök'ü ve Lapseki Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim'i ziyaret ettik. Ziyarette Oda Başkanlarımız çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaretlerimiz de istişarelerde bulunarak, notlarımızı aldık” dedi.
Esnaflarla görüştü
Lapseki ilçesinde esnafları ziyaret ederek hayırlı kandiller dileğinde bulunan Başkan Makas; “Lapseki Belediye Başkanımız Eyüp Yılmaz, İlçe Başkanımız Namık Ergin, İl ve İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızla birlikte istişarelerde bulunarak, hayırlı kandiller diledik” ifadelerini kullandı.  
İftarda Lapsekililerle buluştu
Lapseki Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu iftara katılan Başkan Makas, akşam ezanının okunmasıyla Lapsekililerle birlikte oruç açtı. İftar programına İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İlçe Başkanı Namık Ergin, İl Genel Meclis Üyeleri, İl ve İlçe Yöneticileri ve çok sayıda Lapsekili katıldı.
 

Çanakkale Lapseki Naim Makas AK Parti