AK Parti'de Eceabat ve Ezine'ye atama yapıldı

TAKİP ET

AK Parti Eceabat İlçe Başkanlığı görevine Serkan Gündüz ile Ezine İlçe Başkanlığı görevine Egemen Canbaz atandı.

Göreve yeni atanan ilçe başkanlarına yeni görevlerinde başarılar dileyen AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas; “Eceabat ve Ezine İlçe Başkanlarımızın atamaları gerçekleştirilmiştir. Genel Merkez Teşkilat İşleri Başkanlığı'mızda yapılan mülakatlar ve istişareler neticesinde; Eceabat İlçe Başkanlığı görevine Serkan Gündüz, Ezine İlçe Başkanlığı görevine Egemen Canbaz atanmıştır. Geçmiş dönemde ilçe başkanlığı görevini üstlenen Eceabat İlçe Başkanımız İlker Güven’e, Ezine İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal’a emeklerinden ve hizmetlerinden ötürü AK Parti Teşkilatı olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde AK kadrolarımızla birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyor, bu kıymetli süreci, ülkemizin bekasına hizmet ederek, başarıyla tamamlayacaklarına gönülden inanıyoruz. Göreve yeni atanan ilçe başkanlarımıza yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyoruz. Çanakkale'mize ve AK Parti'mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

1982 doğumlu ve esnaf olan Serkan Gündüz, AK Parti’nin İl ve İlçe Teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulundu. Gündüz, aynı zamanda Eceabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası’da Başkanvekili olarak görev yapıyor.

1994 doğumlu ve esnaf olan Egemen Canbaz ise, AK Parti İlçe Teşkilatında çeşitli görevler üstlendi. Canbaz, ayrıca Ezinespor Kulübü’nde Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor.

AK Parti Naim Makas