2.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Sona Erdi

TAKİP ET

ECO Tour organizasyonunda Fanatic Tour işbirliğiyle Antalya Lara'da bulunan Asteria Kremlin Palas Hotel'de 24-28 Ekim 2021 tarihleri arasında ikincisi yapılan "2 Th. İnternational Best Of Masters Championship Cup Tournament - 2.Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası turnuvası son bularak plaket töreni düzenlendi.

Plaket töreni ile katılımcı takımlara plaketleri, plaket törenine özel olarak davet edilen eski futbolcular ve önemli spor adamlarınca takdim edildi.

Asteria Kremlin Palas Turganyev Salonunda düzenlenen plaket töreninde, organizasyonu düzenleyen Eco Tour Y.K. Başkanı Şirin Ecevit Talva, Fanatic Tour Y.K. Başkanı M. Hakan Onkur, International Best Of Masters Championship Cup Tournament Genel Koordinatörü Yılmaz Börükoçin, ve Organizasyon Ekibi, Fanatic Tour Ekibi, katılımcı 19 takımın Başkanları, idarecileri ve takım sporcularının yanı sıra, plaketleri takdim etmek üzere eski futbolcular Selim Özer, Erhan Albayrak, Cem Karaca,  Spor Adamları Bülent Seyhan, Cevdet Bilgin, Cem Aktaş gibi isimler, davetli olarak katıldılar.

Turnuva Genel Koordinatörü Yılmaz Börükoçin 'in sunduğu, Özel davetlilerce 19 takım temsilcisine özel plaketleri takdim edilirken, Organizasyon Komitesi Başkanı Şirin Ecevit Talva ise ikinci turnuvalarına  Yurt Dışından katılım gösteren 3 Kosova Takımı ve 1 Irak Takımı Başkanlarına ve Adıyaman Spor-Der takımının emektarı ve en yaşlı oyuncusu Mehmet Bozkurt'a turnuva anısına  hazırlattıkları plaketleri sunarak teşekkür etti.

Plaket töreninde ayrıca çeyrek final kuraları çekilerek tören toplu foto çekimiyle sona erdi.
CO TOUR organizasyonunda FANATIC TOUR işbirliğiyle Antalya Lara'da bulunan Asteria Kremlin Palas Hotel'de  24-28 Ekim 2021 tarihleri arasında 15 yurt içi 4 yurt dışı 19 takımın katılımıyla ikincisi düzenlenen "2 TH. İNTERNATIONAL BEST OF MASTERS CHAMPİONSHİP  CUP TOURNAMENT - 2.ULUSLARARASI EN İYİ MASTERLER ŞAMPİYONLUK KUPASI TURNUVASI' ı dün oynanan final maçında Adana Güneşi Masterler Irak Al Anbar Masterler'i normal süresi golsüz eşitlikle sona eren maçta penaltı atışları sonucu mağlup ederek turnuvanın Şampiyonu oldu.

Final maçı sonu şampiyonluk kupa ve en iyi kategoriler plaket töreni düzenlendi

Final maçının hemen ardından düzenlenen kupa töreninde şampiyon, ikinci ve üçüncü olan takımlar ve en iyiler kategorisine giren oyunculara kupaları ve plaketleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Düzenlenen kupa ve plaket törenini İnternational Best Of Master Championship Cup Tournament Koordinatörü, Basın ve  Organizasyon Sorumlusu Spor Yazarı Yılmaz Börükoçin sunarken, düzenlenen törende Şampiyon takıma, derece elde eden diğer takımlara ve en iyi kategorilere giren sporculara Kupaları ve plaketleri Organizasyon Komitesi Başkanı Şirin Ecevit Talva   ve diğer Spor Adamlarınca takdim edildi.
Adana Güneşi Masterler'e Şampiyonluk Kupasını organizasyonu düzenleyen ECO TOUR Y.K. Başkanı Şirin Ecevit Talva verdi.

Turnuva da derece elde eden diğer takımlara ise kupaları tek tek takdim edildi.
İnternational Best Of Masters Championship Cup Tournament - Uluslararası En İyi  Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvasının şampiyonu Adana Güneşi Masterler olurken,
Turnuvada;
2'inci Irak Al Anbar Star
3'üncü Kosova Milli Karma
4'üncü Örfioğlu Masterler  oldu.
Turnuvada En İyi kategorilere giren Sporcular, Takımlar, Basın, Sağlık Ekibi ve turnuvada katkıda emeği geçenlerede kupa ve plaketleri de takdim edildi.
O isimler ve takımlar ise;
Turnuvanın;
En İyi Kalecisi Ödülü:  Adana Güneşi Masterler Kaleci ikilisi
Gol Kralı Ödülü : Ammar Ahmad - Irak Al Anbar Star
Turnuva Final maçı maçın Adamı ve en Centilmen Sporcu Ödülü: Onur Güney - Adana Güneşi Masterler
En Centilmen Takımlar Ödülü: Kosova Lumbardhı Masters, Elazığ Karakoçan Masterler, ve Diyarbakır Örfioğlu  Masterler
Turnuvaya katılım ve katkıları nedeniyle organizasyon komitesi özel plaketleri: Kosova Milli, Şanlıurfa 63, Kızıltepe ve Wella Yıldız Masterler
Turnuva Hakem Komitesi Ödülü: Turnuva Final maçı Hakemi Bülent Demir
Turnuva Canlı Yayın Ekibi Ödülü: Genel Yönetmen: Gökhan Kökçak
Sağlık ekibi ödülü:  OFM Hastanesi Sağlık Memuru: Burhan Can Gümüş
Basın ve Turnuva Organizasyon Koordinatör ödülü: Spor Yazarı - Yılmaz Börükoçin

ŞİRİN ECEVİT TALVA: "TURNUVAMIZA KATILAN TAKIMLARA VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Şampiyonluk Kupa Töreninde konuşan Turnuva Organizatörü  Eco Tour Y.K. Başkanı Şirin Ecevit Talva  " Turnuvamıza katılım gösteren 19 takımımıza da tek tek teşekkür ederim. Şampiyon olan Adana Güneşi Masterler takımını da güzel oyun, centilmenlikleri ve sahada sarf ettikleri efor için tebrik ederim. İkinci olan Irak Al Anbar Star takımımızada teşekkürler, onlarda gönlümüzde şampiyon oldular, turnuvamıza final oynayarak renk kattılar. Ayrıca organizasyonda emek veren başta işbirliği içerisinde bu organizasyonu beraber düzenlediğimiz Fanatic Tour Y.K.Başkanı Mehmet Hakan Onkur'a, Ekibe, her kesime ayrıca teşekkür ederim. İkincisini düzenleyip mutlu ve başarılı bir şekilde bitirdiğimiz turnuvamızı artık geleneksel hale getirdik, Bir sonra ki turnuvamızda 2022 mayıs ayında  tüm takımlarımızı tekrardan aramızda görmek ister, bundan kıvanç duyarız. Daha çok takımlı ve uzun süreli turnuvalarımızda amacımız kaliteyi hep daha yukarılara çekmek olacaktır" dedi.

Turnuva Şampiyonluk Töreni toplu foto çekimiyle sona erdi.
 






























şirin ecevit talva yılmaz börükoçin eco tour fanatic tour antalya 2. uluslararası en iyi masterlar turnuvası