19 yıldır hep birlikteler…

TAKİP ET

Çanakkale'nin emekli eğitim yöneticileri, 2002 yılından bu yana yaptıkları organizasyon ile bir araya geliyor.

Emekli eğitim yöneticileri Nurullah Kalfaoğlu ve Merkez Uysal’ın 2002 yılından itibaren büyük bir özveri ile yaptıkları organizasyon ile bir araya gelen Çanakkale’nin emekli eğitim yöneticileri ilk buluştukları günün heyecanı içinde yemeklerini yiyerek hasret giderdiler ve bu güne kadar aralarından ayrılan 16 arkadaşlarını da rahmetle ve saygı ile andılar. Mazeretleri nedeni ile yemeğe katılamayanlar, telefonla ve grupta paylaştıkları mesajları ile duygularını dile getirdiler.
Birlik ve beraberliğe dikkat çekildi 
Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Ahmet Özel, yemekte yaptığı konuşmada, birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini dile getirerek emeklerinden dolayı Nurullah Kalfaoğlu’na ve Merkez Uysal’a teşekkür edip, anılarını paylaştı. Başkan Özel; “Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği olarak; birlikte yaşadığımız güzel Çanakkale’mize geçmişte büyük başarılar kazandırmış eğitim yöneticilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, sevdikleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı bir ömür diliyor, ebediyete göç etmiş olanlara rahmetler diliyoruz” dedi. 
Sıcak ve samimi bir ortamda yemeklerin yendiği, çayların içildiği, sohbet ve konuşmaların yapıldığı gece sonunda 2023 yılı ekim ayında buluşmak üzere vedalaşıldı.

Çanakkale Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği Ahmet Özel