"15 Mayıs'a Zaferle Uyanacağız"

TAKİP ET

AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Milletvekili Adayı Halil Zahit Mert ve beraberindeki heyet, Ezine ilçesinde köy ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde AK Parti'nin yatırım ve projelerini vatandaşlara anlatan Başkan Makas; 'Durmak yok, yola devam' dedi.

İlçe programları kapsamında Ezine’ye giden AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Milletvekili Adayı Halil Zahit Mert ve beraberindeki partililer, Kızıltepe ve Kayacık Köyü’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde AK Parti’nin bugüne kadar yaptığı yatırım ve projeler hakkında bilgi veren heyet, ayrıca vatandaşların taleplerini de dinledi.

“Durmak yok, yola devam”

Saha çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini belirten AK Parti İl Başkanı Naim Makas; “Kızıltepe ve Kayacık köyümüzde; köy temsilcimiz, muhtarımız ve köy sakinlerimizle birlikte çaylarımızı içtik, sohbet ettik. Milletvekili Adayımız Halil Zahit Mert, İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal, İl Genel Meclisi Üyelerimiz, İl ve İlçe Yöneticilerimizle birlikte bu iki köyümüzü ziyaret ettik. Muhtarlarımız, Köy Temsilcilerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte iktidarımız boyunca gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projelerimiz hakkında istişarelerde bulunduk. 2023 hedeflerimize durmak yok, yola devam diyoruz, inşallah 15 Mayıs gününe büyük bir zaferle uyanacağız. Tüm hemşehrilerimize, hoşsohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Naim Makas AK Parti Ezine